Get Adobe Flash player

Ποιότητα

Βαρύτητα στην Ποιότητα τροφίμων και υπηρεσιώνΣτα εστιατόρια του Σάκη η ποιότητα τόσο των τροφίμων που προσφέρουμε όσο και των υπηρεσιών που παρέχουμε αποτελεί το σημαντικότερο στοιχείο για την άριστη λειτουργία του εστιατορίου.

Εμείς οι ίδιοι αγοράζουμε από την τοπική αγορά τα κρέατα, το παραδοσιακό ψωμί, τα λαχανικά και τα φρούτα που προσφέρουμε στα πιάτα μας όπως θα κάναμε για το δικό μας σπιτικό.

Στα εστιατόριά μας δίνουμε μέγιστη βαρύτητα σε ότι αφορά την παραγωγή, την μεταποίηση και φυσικά το ψήσιμο του Σουβλακίου το οποίο άλλωστε αποτελεί και το σήμα κατατεθέν του Αγίου Προδρόμου.

Για το λόγο αυτό η επιχείρηση έχει αναπτύξει ένα δικό της σύστημα παραγωγής του προϊόντος αυτού με πρώτες ύλες κατευθείαν από τους παραγωγούς χοιρινού της περιοχής. Με άλλα λόγια στα εστιατόρια του Σάκη επιλέγουμε εμείς οι ίδιοι το φρέσκο κρέας, φτιάχνουμε με το δικά μας μηχανήματα το Σουβλάκι, το ψήνουμε με το ανάλογο μεράκι και την εμπειρία ετών και το προσφέρουμε με την διάθεση που θα το κάναμε στους δικούς μας φίλους!

Εκτός από το σουβλάκι και άλλα νόστιμα πράματα ακολουθούν τον ίδιο δρόμο. Το σουτζουκάκι, το μπιφτέκι, το χωριάτικο λουκάνικο, το τζατζίκι, τα μαγειρευτά πιάτα και πολλά επιδόρπια γίνονται χειροποίητα από εμάς για εσάς με τις πιο αγνές μεθόδους και υλικά.

  • Γιατί το σουβλάκι του Αγίου Προδρόμου ξεχωρίζει από τα άλλα της υπόλοιπης Ελλάδας;

Αν σας λέγαμε ότι μόνο ο τρόπος ψησίματος είναι αυτό που κάνει τη διαφορά θα σας λέγαμε ψέματα. Αν σας λέγαμε ότι είναι επειδή χρησιμοποιούμε μόνο ντόπια κρέατα ή επειδή βάζουμε μοναδικά μπαχαρικά πάλι θα λέγαμε τη μισή αλήθεια. Στον Άγιο Πρόδρομο το σουβλάκι είναι τέχνη που μεταφέρεται από γενιά σε γενιά, είναι συνώνυμο με την ιστορία του τόπου, είναι τρόπος ζωής.

Logo